Jag vill dansa Zumba!

Imorse när jag zappade runt på tv:n så fastnade jag för reklamen om Zumba(blogg.se trasslar som vanligt så jag kan inte länka till hemsida - adressen är www.zumbafitness.com)!

Zumba är en latinoinspirerad dans där man tränar hela kroppen och har kul samtidigt. Jag brukade dansa när jag var mindre och var en av de bästa i min klass - men jag slutade för att jag tröttnade.

Reklamen för Zumba fick mig att vilja börja dansa igen. Kanske borde beställa? Hmm.. Det bästa vore ju om det fanns en dansgrupp här i stockholm som dansade zumba - det skulle jag lätt gå på! Eller om Balance (gymmet jag tränar på) skulle börja med såna dansklasser! Skulle nog bli väldigt poppis!



Unga Morsan + mykindofbeauty = sant

Jag har ju bloggat som Unga Morsan i lite mer än 1 år, innan det bloggade jag i 2 år på en annan blogg som handlade om allt möjligt.. Hur som helst. Eftersom jag har domänen ungamorsan.se så tänker jag slå ihop denna blogg med den andra med hjälp av min alldelses egna programmerare - Mattias alltså. Så därför kommer jag nu sitta och fundera på TRE layouter.. Herregud.. Men det ska nog gå. Jag har ju alltid lyckats bra med layouter annars! Sen ska mattias koppla ihop allt ala datanörd.. Vi är ett bra team när det kommer till hemsidebyggande - tack och lov!

Är så tacksam att jag får vara med dig Mattias, du är en väldigt go kille! :)

Forever 21 - kom till sverige!

Visst vore det underbart om Forever 21 kom till sverige!?




Synd att frakten är så dyr! Annars hade jag beställt en hel del därifrån.. Men som sagt, kom till sverige forever 21! Vi lovar att shoppa massor hos er! ;D

Hippiemodet

Är det bara jag som tycker det är riktigt läckert med hippiemodet? Har inte sett några svenskar ute på stan klä sig enligt hippemodets principer ännu! Bara läst lite kort om det i bloggar.. Jag ska köpa (eller göra) ett hippie pannband har jag tänkt. Bekväm och snygg stil. Annorlunda och modernt på samma gång
.

 

Hot or Not?

Mens = Mer Shopping?

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, men vi har precis flyttat så vi har haft en hel att göra..

Varje gång det börjar närma sig lingonveckan(läs: mens) och lönen har kommit så börjar jag sukta efter allt i butikerna!
Idag har jag köpt nya skor för 700-800 kr. Nu sitter jag inne på sidan chique.se och suktar efter en massa snygga smycken som ska matcha med min nyköpta vita klänning.

Dottern har också fått nya kläder, och senare idag tänkte jag gå till lindex för att köpa coola jeansleggings till henne - ja, de finns till och med i bebisstorlekar nu! Jag älskar jeansleggings just nu. Annat som är skönt och snyggt är ju gladiatorsandaler i äkta läder, de gör underverk för sommarvarma fötter. ;)



Detta halsband för 199kr  fastnade jag för. Vad tycker ni?

RSS 2.0